Hoitola Vaskijoutsen

Koko kehon vyöhyketerapiaa ja intialaista päähierontaa Virtain keskustassa osoitteessa: Virtaintie 51 A3. Myös kotikäynnit!

Kokonaisvaltainen ja luonnonmukainen terveydenhoito keskittyy ihmiseen sairauden sijaan.

Olemme ainutlaatuisia, moniulotteisia olentoja, jotka vuorovaikuttavat jatkuvasti toisten ihmisten ja muun ympäröivän maailman kanssa. Olemme myös eri tavoin herkkiä ärsykkeille ja ympäristön vaikutuksille.

Tästä syystä meidän on hoidettava itseämme kokonaisuutena, jossa tasapainotamme kaikkia tekijöitä, jotka ovat epätasapainossa. Häiriö elinvoimassa ilmenee tavallisesti jo paljon ennen sairauden puhkeamista, sillä elimistö oirehtii kokonaisvaltaisesti pyrkiessään estämään sairastumisen ja palauttaakseen tasapainotilan.

Koko kehon vyöhyketerapia eli refleksologia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka ottaa huomioon kaikki oireet ja muutokset niin kehon, tunteiden kuin mielenkin tasolla. Näin pyritään löytämään todellinen syy, joka on johtanut tasapainotilan häiriintymiseen, ja tukemaan elimistön toimintaa kaikilla käytettävissä olevilla keinoilla tasapainotilan saavuttamiseksi.

Kokonaisvaltaisuutta kunnioittavat hoito­muodot pyrkivät käyttämään mahdollisimman luonnonmukaisia, elimistön omaa toimintaa tukevia hoitomenetelmiä, jotka eivät aiheuta lisää vahinkoa.

Paraneminen on prosessi, jossa hyvinvoinnin alueet saatetaan tasapainoon ja kun terveys on saavutettu, sitä ylläpidetään.

Luontaiset hoitomuodot eivät kilpaile virallisen lääketieteen kanssa, vaan ne voivat täydentää toisiaan. Mikäli käytät lääkkeitä tai olet saanut hoito-ohjeita lääkäriltäsi, niistä on hyvä kertoa alkuhaastattelun yhteydessä.

Hoidon aikana esille tulleet asiat ovat luottamuksellisia.

Hinnasto

Koko kehon vyöhyketerapia

Intialainen päähieronta

Kotikäyntilisä

  • alle 5 km 5 €
  • alle 10 km 10 €
  • alle 15 km 15 €
  • alle 20 km 20 €
  • yli 20 km sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Vuokko Nurvo

Vuokko Nurvo

Lähihoitaja, vyöhyketerapeutti, luontaishoitaja, joogaohjaaja

050 350 7648

vuokko.nurvo@gmail.com

www.fb.com/hoitola.vaskijoutsen